>un breu resum

5 October, 2005

>

be, no se per on comensar pq he estat molt despenjat del blog…es luky.
vaig estar a roma per la notte bianca, una nit de festa a la ciutat on els museus del centre estan oberts, es fan expos al carrer, concerts i teatre, durant tota la nit. aquest any el tema principal va ser la pluja…no veas kin chaparron va caure!! i kina festa va caure tambe….fffff….sol recordo: absenta. de roma vaig nar amb tren cap a napols amb alguna gent d’alli a veure l’altre tropa, i de puta mare. va ser molt curt pero vaig veure que tots estan be i que tot continua com ho vaig deixar. tambe alli tenien festa que era san gennaro, el patro de napols, aixi ke vam nar a veure il duomo on tenen les restes del sant. tenien el carrer atapeit de paradetes de fira i venedors ambulants, tot un espectacle de veure, tota la gent cridant i molt de turro.
han estat aqui tambe una representacio dels feos 6(foto) vinguts desde la freda alemanya i la calurosa catalunya. aquestos han estat poc per aqui, pero uns vicis al risk!! em convertit dos no creients en creients i adictes!! tambe van poder degustar les delicatessens daqui en el seu estat pur de festivitat.
i per acabar aquest cap de setmana l’he passat a bruseles. ha estat una mica fotut pq he agafat angines i en el moment de l’incubacio aixi ke una mica rarot em sentia jo. pero be! em van portar a veure brugge un poblet tot maco (que personalment, per mi massa maco, tot perfecte, no podia tirar fotos, tot era tan maco que no trobava angle), a la platja de belgica (i no veas kin vent!!) i a la nit blanca de bruseles tambe aqui, pero aquest cop res a veure amb roma. molt tranquils pq entre que els compis estaven cansats i jo amb la merda d’angines, pos temps per fer una birra (joooooer!! duvel de 8.5%…per mi, el marica de les birres, globu) i al sac. no, pero tot i que sona malament per les angines, no ha estat res d’aixo, em queixo per vici, i per la penicilina que m’estic fotent ara tambe. ;PP
salut!

musica: telefon tel aviv

  Tags:

  5 Comments

  1. Anna says:

   >pel que llegeixo el festival va estar a Roma… (i x les fotos que vist) tot un vici! i els turrons, nyammmmmmm!no abusis massa d la penicilina qe axo enganxa :Ppetonsus!

  2. Anna says:

   >a x cet! la pintura akesta q sols recordes (l'absenta) maca pero, molt trista no?

  3. FrantIc says:

   >si que es trista si, pero i que em dius dels efectes de llum i color??salut!

  4. Anna says:

   >q son una passada, iwal q les ombres!muacs

  5. Anna says:

   >nen, fot un mes q no postejes res … algu em de fer no ? VaVa un altre breu resum coooony!petons duna noia "zariiista" expotada (per el moment) esperem nadai i rebaixes :|muuuaaa!

  Leave a Comment