>el bo i el mal

26 August, 2005

>
moltes vegades em trobo clavat entre el que la rao em diu que es bo o dolent i el que els sentiments em diuen que es bo o dolent. no us trobeu entre l’espasa i la paret molts cops?? la rasa humana es aixi de ben parida. dons penseu ames si sou de caracter tossot, com jo; capgross i aries, amb un frantic.rao i un altre frantic.sentiments discutint per la mes petita tunteria!! i les menjades de tarro que em foto?? mare de deu!! oh my gosh!! realment, ens fem la vida complicada, pero som nosaltres mateixos, no hem de donar la culpa a ningu altre; rao, sentiments, moral, etica, tabus, …quanta merda!! no ens equivoquem!! la culpa es nostra solament. crec que el mes greu no es rallar-nos a nosaltros mateixos, sino rallar als que tens al teu voltant.
be, i despres d’aquesta parrafada mig-filosofica, no estic rallat ara mateix (fixeu-vos que dic ARA), les coses s’han girat una mica en aquests 2 ultims dies: avui marxu el cap de setmana a bruseles (xuculaaaata!!), dimarts em canviu a l’habitacio mes gran de la casa (oleeee!! espai!! taula!! cadira!!), em renovan el contracte a la feina (un xic de tranquilitat per nar fent l’animal), …fase “me la suda tot una mica i anar agafant les coses com venen”, i mira que es dur d’entendre aixo!!
salut!!
musica: sven vath

  Tags:

  5 Comments

  1. Anna says:

   >ninuu ja estic aqi (1 setmana x la merda de monitor) estic a mitjes amb el teu post, (ja saps q son cabesuda i aries tb :_)) i porto uns dies qe… tinc el cap fregit, fua qin agovio! as estat tot el finde a bruseles eHH, qe putes qets 😛 dema tornu a la feina, a la nit esperu poguem parlar, 1petunass!!

  2. Anonymous says:

   >l'home i el marsón el mateix perquè al mar ens podem veure nosaltres mateixosl'home i el marla mateixa puresal'home i el mar sempre sols a cercar-sesempre l'home estimà el mar que ens pot parlard'algu més estrany del que podem veure en nosaltresmateixosGuido

  3. Anna Sayol says:

   >No canviaràs mai!!!Potser està bé que no canvïis. Però el que és cert és que dius coses que abans no deies. Has crescut!!!!(i no estic dient res sobre el teu cos ni el teu membre viril, que tu sempre l'agafes per on no toca).Carpe Diem

  4. FrantIc says:

   >oleeeeeeeeee!! m'ha crescut el membre viril!!! bien!!!es que si non creixu malament nem, amb l'experiencia que vaig fent dia a dia crec que es normal, tot i que obrir be els ulls tambe es mooolt important, i claru, no tinc tele…que puc fer aleshores???mercims i salut!

  5. Anonymous says:

   >EJQE TENGO QE HACÉ UN TRABAJOU PARA LA EJCUELA, Y SE TRATA DE LO QUE EJ BUENO, SAES? QUE ALGUIEN CNTESTE PORFAVÓ, ENSERIOOOOU!

  Leave a Comment