>por un saco de ravers

12 August, 2005

>
el passat 29/07/05 hi havia convocada la rave CzechTek 2005 Free Music Festival a la republica txeca que havia de durar fins el 31/07/05, pero va ser cancelada varies vegades durant el cap de setmana per la policia d’una forma brutal. la policia va carregar contra els ravers varies vegades que l’unic dolent que feien era montar el soundsystem, xerrar i fumar algun petis potser. aixo no va ser molt ben vist per les autoritats del (des)ordre que van llensar gasos lacrimogens, mes d’un helicopter controlan la zona i tanquetes com a irak (seran per protegirse dels petis?? una arma blanca de tecnologia punta segons la universitat americana de am-bush amb la direccio de mr. arbust). fins i tot un raver va morir atropellat per una furgoneta de la policia i la policia ha negat tot acusant l’estampida de cotxes de ravers que va provocar l’arrivada de la policia.
desde aqui vull denunciar aquest acte tant salvatge i us convido a veure algunes de les fotografies i histories sobre el que va passar.
salut!

Una fiesta techno en Chequia termina con un asalto policial
c23chtek 2oo5
CzechTek 2005 Free Music Festival: 29.7. – 31.7. 2005
musica: grooverider

  Tags:

  4 Comments

  1. Anna says:

   >qe fort! p*** polica txeca! estic amb tu carles, estic totalment en contra amb akesta brutalitat, qe salvatjes, qe fills de p*** !!!

  2. FrantIc says:

   >fills de puta?? aqui ho pots dir obertament, pq son el que son.salut!

  3. Anna says:

   >pues ho dic obertament FILLS DE PUTAnomes saben qe putejar a la gent, kina manera de vivr daixo. TOTS A LA FOGERA!saluts

  Leave a Comment