>el que va passar

8 July, 2005

>
ahir el kaos va durar tot el dia. els transports van deixar de funcionar i el sistema de telefonia movil tampoc funcionava. tothom provan de posar-se amb contacte amb els seus pero no hi havia manera aixi que podeu imaginar el panic que es va generar. els que vam tenir sort vam poder enviar emails i calmar la gent, pero alguns hotspots wifi tambe estaven bloquejats. cues i moments de descontrol a les cabines de telefon. tota la xarxa de metro parada i els autobusos de la zona 1 tambe. vaig tenir d’anar a peu desde aldgate (on treballo…no molt, pero aixo es un altre tema ;))P) fins a stratford que em va portar una hora. llargues cues al les carreteres i cotxes plens de gent. els de l’organisme de transport de london es van currar una web per compartir cotxe on la gent s’apuntava per poder arrivar a la seva destinacio. les conexions a internet privades no funcionen (com a casa) desde ahir.
moltes gracies a tots per l’interes mostrat tant per movil, fix, msn, email,…
salut!!

  Tags:

  2 Comments

  1. FrantIc says:

   >els altres atemptats del dijous 21/7/2005 aki.salut!

  Leave a Comment