>un finde a berlin.de

30 June, 2005

>aquest passat cap de setmana l’he passat a berlin…torpedos in berlin: vaig demanr-me festa divendres i vaig marxar amb avio cap alli. a l’aeroport mi esperaven en robertof i en runsy. vam nar cap a la cueva den robertof…quina casita per ell solete! el que em va enamurar mes es el seu barri; situat a la part est de la ciutat en ple renaixement juvenil despres de los rojos. encara conserva mogollon d’encant roig…be, tota la ciutat. pel tard va arrivar l’alfonsu desde barcelona com en runsy. dissabte vam anar al CSD parade, com podeu veure el les fotus, un festival gay & lesbic…las reinas de la noche! la putada es ke ens va ploure, pero calor no va parar de fer en tot el finde. per la nit vam anar a continuar la festa CSD a l’arena…peazo local!! alla vam tenir la sorpresa de trobar-nos amb les estrelles musicals: baccara, glamour to kill, dirty princess i un altre grup punk ke sonaven de mal…vam riure un monton!jo mu vaig passar teta!be, crec ke tots 4 estem d’acord amb aixo…la putada es ke va durar poc, diumenge ja erem a l’aeroport de tornada cada gallina a su corral.
salut!
musica: public enemy

    Tags:

    Leave a Comment