>mis cositas

1 June, 2005

>m’agradaria fer una llista de les coses que m’anire compran poc a poc…caprichitos!
aquesta llista canviara a mesura que m’enrecordi de mes coses…per aixo la faig, per enrecordar-me.

salut!
musica: at the drive-in

  Tags:

  3 Comments

  1. Oriol says:

   >Mussol… a pixmania tens la s5i més varata del preu que dius, almenys les últimes dues que he comprat m'han sortit més varates. Mira-ho al meu blog si vols.

  2. Ivo Sandoval says:

   >Pots trobar la PDA2k, HTC Blueangel, Qtek 9090 o com li vulguis dir amb els punts Vodafone ;)Salu2

  3. FrantIc says:

   >merci per la info, pero per mi es una putada: a .es tink amena (ke ja n'estik fins els ous) i a mes em trobo a londres…una mica lluny. putser sera de les ultimes coses que em pilli pq el que mes m'atrau de la pda es per la lectura de pdfs…tink 6000 libres en pdf i ganes de lleguir no em falten.moltes merces igualment!!salut!!

  Leave a Comment