>el colmo del treball

10 May, 2005

>el treball mes dificil i mes cansat es el de buscar treball.
pq quan tenim treball volen estar de festa, pero quan estem sense fer res volem treballar?? la rasa humana es molt rara!!
salut!
musica: The Skatalites

  Tags:

  2 Comments

  1. robertitorl says:

   >Kurro, kurrro, kurro… Kina puta merda, karlitos te endiendo y no sabes komo.. despres de passar-me dos anys rallat buskant kurro trovo un i als 20 dies ja estic super rallat de tot!! Estik a Berlin buskant keo i es super chungo nadie me kiere!! He trovat una granja a les afores de Berlin nomes val 20.000 Euros (2.000 m2)!! La pillem i ens montem el nostre garito?? Rural-Webdesigners.. The happiness is in the countyside!!! Besitus!!

  2. Anna says:

   >no sabem el q volem….

  Leave a Comment