>back in town

3 April, 2005

>ja he arrivat!!! ja soc a London!! despres d’un dur viatge amb 35kg de pes a sobre vaig arrivar divendres a les 2330 a chadwick rd. on tothom dormia…per extrany que sembli, com tambe extrany el sol que esta fent desde que vaig posar peu aqui. les coses al barri no han canviat, tot esta al seu lloc. dema haure de comensar a moure’m pel centre a la cerca de feina. ahir vam tenir una petita festa a casa amb els vells amics que encara queden aqui…unes risatas!!! ara mateix soc conectat wifi desde el jardi de casa que s’ha tornat una floristeria, tot i que tambe han plantat verdures pero encara no han sortit. l’habitacio es la mes petita de la casa pero ja m’esta be pel moment, mes endavant potser em canvio. vaig tenir de comprar un matalas pq estava sense llit, i ara em manquen alguns detalls per fer-la mes meva. tambe cal dir que una mica de murrinya napolitana tinc…pero per solucionar-ho em vaig cuinar pasta amb tomaquet i per manca de basilico, orenga. a veure que em prepara aquesta nova etapa!!
avui marxa l’anna guasch cap a la india per 5 mesos, i aprofito aquestes linees per donar-li tota la sort del mon i molta forsa….hechale güevos!! a veure si puc fer una escapadeta que ja em molaria!!
obro tambe una nova entrada al meu blog. hi publicare la musica que estigui escoltant en el moment de l’escriptura del post per aixi veure el meu estat animic musicalment parlant. avui…
musica: jeff mills
salut.

  Tags:

  5 Comments

  1. Anonymous says:

   >Caldria que linkesis la cançó amb un arxiu mp3 i així la podriem escoltar tots i estar més a prop teu.També necessitem la teva adreça complerta.Petonets,Eric, Maxim i Gemma

  2. FrantIc says:

   >ja m'agradaria poder fer aixo que dius, pero hi han unes asociacions, entre les quals es trova sgae, que no m'ho permetrien per res del mon…pq ells de qui mengen?

  3. Anna says:

   >Uei Carles!malegro de qe el viatje fos de p.m i q tot estigui al seu lloc…qe duri xDEsperu q no triguis massa a trobar algun currele… sempre pots buscar dos… i piru cap alla!! (jo tb em conformo amb una habitacio petita)piru a fer algu de menjar qe ja es hora!x cert, es bona idea aqest nou espai qe fas x la musica, magrada!em despedeixo amb el qe estic escoltan ara: laurent garnier – the man with the red face1abraçada!

  4. roger says:

   >1- jo tb m'alegro que estiguis a londres. espero que et vagi molt bé.2- a mi personalment no m'importa molt la música que estiguis escoltant, ja que per tots és ben sabut que tens unes preferencies musicals lamentables.3- el tema que dius de l'sgae… crec que has plantejat malament la reflexio, no seria ells de qui mengen? sino: a qui li poden menjar ells?4- l'anna ja està a delhi, tot molt bé. vaig parlar ahir amb ella per telefon. ja informare5- the mars volta- de loused in the comatorium ;P

  5. FrantIc says:

   >1. avui fa sol i aquesta matinada tenia en Big Roger sota la finestra escridasant-se amb el vei pq el gos no callava.2. buenuuuuu, ha parlat l'eminencia musical del segle, per no dir de l'historia…no…means…no?? claru!! hi han arrivat ells solets a aquest resultat?? que llestos!!3. ….pq no me la m… tu??4. oleeeeeeeeeee!! que guai!! recordali cada dia de no tocar les vaques!! es molt important!!5. hostia!! que pesao!!musica: Head Kandi – Twisted Disco 2005

  Leave a Comment