>som comunistes ara?? i que??

21 February, 2005

>he estat llegin el comentari que fa en Richard Stallman sobre les paraules dites per en Bill Gates sobre les patents de software i la relacio amb el comunisme. personalment trobo una tonteria les paraules de’n Bill, em demostra que es un capitalista dels grans i que sol li interesa la pasta , pero d’una forma desmesurada. identifica els que estem en contra de les patents de software com a comunistes, i que te de dolent aixo? usa la paraula comunista en lloc de dir fills de puta, per ell te el mateix significat, com per molts americans (retrasats). que un sistema politic no funciones per l’accio dels caps de govern no te res a veure amb un comportament comunitari col-lectiu. que aquests caps de govern normalment fosin dictadors i tinguin la responsabilitat de gran quantitat de morts a les seves esquenes, que vols dir?? que si no fem patents de software podre fer-me dictador d’Internet?? que fare un virus tan ben parit que matare a la gent sol encendre el pc?? pero de que cullons parla?? em posa dels nervis aquesta gent que usa les paraules que mes li conve per convencer a la majoria (tonta); comunisme, democracia, … tant dolent es el comunisme ideologic?? perque jo no crec posible un comunisme fisic a internet. aixo de les patents no es comunisme ni cullunades d’aquestes, es tracta de donar l’oportunitat a la gent per crear els seus programes, per la creacio de noves empreses, noves oportunitats. pq sona tant malament la paraula comunisme i la paraula capitalisme tant be?? i democracia?? m’he fet un tip de sentir al nostre Jose Mari parlar de democracia quan no sap usar aquesta paraula…si no recordo malament no vol dir que el poble decideix?? i pq no va fer un referendum abans d’enviar les tropes a matarse a Irak?? referendum es una forma de democracia, pero molts prefereixen eliminar questa paraula del diccionari per inutil.
un que te els cullons plens de tonteries us saluda.

    Tags:

    Leave a Comment