>la inmigracio a Napols

10 February, 2005

>a Napols hi ha una inmigracio molt variada, comensan per espanyols, clar. nomenare aquells grups internacionals per proximitat i per quantitat visual. els espanyols que hi han per aqui, en la seva majoria son d’erasmus universitari de variades branques. per altra banda estan els de sri lanca (no se si ho he escrit be, pero…), gent molt tranquila i treballadora (abans em fio d’un d’aquests que d’un napolita). als africans que en la seva majoria treballen als mercats venent copies de tot tipus i que per la meva experiencia son facils de regatejar a la baixa, lantonio va treures una bolsa de 25 eroes per 5 eroes, i sense masses problemes. per ultim i un dels mes numerosos es el grups dels de l’europa de l’est; croacia, yugoslavia, rusia,…els he englobat en el grup d’europa de l’est pq no se de quins paisos venen concretament. aquests en la seva majoria es dediquen a demanar pels llocs mes centrics i pels transports publics. se’ls veu molt organitzats, cada mati mentres espero la circumvesuviana per sortir de napols cap a pollena entra un gran nombre d’aquesta cultura a napols, tots amb l’acordio, violi o armonica, i quan dic tots es tots, els mes petits i tot tenen acordio de les seves dimensions. s’organitzan en petits grups de maxim 4 persones i es reparteixen les zones, cada dia en un lloc diferent. es curios com es coneixen tots entre ells i l’amistat i felicitat que els envolta, crec que estan millor aqui demanan que no pas als seus paisos d’origen.

com es la inmigracio d’alla on sou vosaltres?? de quins paisos provenen majoritariament?? se que a barcelona hi ha molta gent de latino-america, pero com ho veieu vosaltres??

salud.

    Tags:

    Leave a Comment