>Policia d’estat 1 vs. Policia municipal 30

13 January, 2005

>aquets es el resum d’una noticia del dia 11 de gener del 2005 a l’apartat de noticies napolitanes d’un diari de tirada nacional italià. hi havia una vegada una comisaria de policia d’estat a la ciutat de Napols on tothom d’alli aparcava el cotxe com i on podia, pero ningu no deia res. un dia un policia va anar a treure el seu cotxe d’on l’havia deixat pero es va trobar amb un altre cotxe que li impedia la sortida, aixi que el bo del policia va tornar a la comisaria a buscar el col-lega que havia deixar el cotxe en aquell estacionament. despres de preguntar per tota la comisaria i no trobar al responsable, amb mal humor va tornar a sortir i aquest cop li va posar una multa per mal aparcament. quina va ser la seva sorpresa quan va arrivar la propietaria del vehicle en questio i es tractava d’una col-lega pero de la policia municial. ella, fent servir la seva placa li va demanar l’anul-lacio de la multa pero el policia es va negar per tota l’estona que l’havia fet anar amunt i aball. aixi que ella va marxar amb el seu cotxe i la seva multa. pero encara hi han mes sorpreses nens…quina va ser la sorpresa de tota la comisaria quan una estona despres es van trobar a totes les patrulles de la policia municipal posan multes per mal aparcament als seus cotxes. un total de 30 multes contra 1 del pobre policia d’estat que a hores d’ara ja se li deu d’haver caigut el pel. moraleja de l’historia: aqui s’ho prenen tot aixi, o estas dins o estas fora.

salud.

    Tags:

    Leave a Comment