>l’estudi de l’us d’internet

5 January, 2005

>avui he trobat a VilaWeb aquesta interesant noticia:

L’estudi, basat en el control dels accessos de milers de pàgines web, ofereix dades força interessants com ara que un 66% dels empleats de Microsoft fan servir per a les cerques a internet Google, i sols un 20% opten pel cercador de la casa, MSN Search. Això no passa entre els treballadors de Google, ja que el 100% usen el seu propi cercador. A més, si els empleats de Microsoft opten gairebé tots pl navegador Internet Explorer, a Google fa forat (21%) el Mozilla i el Firefox. També hi ha dades d’Apple, on els empleats fan servir majoritàriament Google i un 68% naveguen amb el Safari. VisitorVille també ofereix dades curioses, com ara que els treballadors de Deutsche Telekom són els principals usuaris de GNU/Linux, i que el 39% dels assalariats de Sun fan servir el sistema SunOS.

aquesta noticia venia portada de la ma d’Slashdot i aquesta treia l’informacio de VisitorVille Intelligence a la qual se’ls hi ha petat el servidor amb tants accesos com es diu en la seguent nota:

Dear Visitor,

We’re sorry we missed you. Tonight our site appeared on Slashdot.org.

And, in its infinite bounty, Slashdot brought down our server. We feel your pain. Literally.

Please check back once the /. effect has subsided. Here’s the URL to bookmark: http://intelligence.visitorville.com

Thanks for your interest!

VisitorVille’s Mayor

Salud.

    Tags:

    Leave a Comment