>ese jotmail!!!

16 December, 2004

>
Avui he arrivat a la feina i el primer email que m’he trovat ha estat una advertencia dels serveis secrets de jotmail avisant-me que el meu compte de correu era apunt de sobrapasar els limits permesos…i jo em pregunto: com? no havien ampliat l’espai permes a 250MB? he revisat el correu i esta tot be, tinc un 1% d’us i han de tocar els ous d’aquesta manera? sort ke es tracta de Mocosoft…ups!! no!, MS!! jejeje. aqui teniu el text que m’han enviat resumit:

ACCIÓN URGENTE NECESARIA
Estimado usuario de MSN Hotmail
Tu cuenta de correo electrónico de MSN® Hotmail® va a alcanzar el límite de almacenamiento. Debes poner remedio de inmediato para no perder ningún mensaje.

Opineu vosaltres mateixos sobre el que esta fen MS…crec que te una mica de por i no dona a l’abast, o es creia que els altres es quedarien parats miran el seu monopoli?
Salud.

    Tags:

    Leave a Comment