>el pont de la purissima…per alguns,clar

10 December, 2004

>Ja torno a ser aqui! Aquesta setmana molts .es han fet festa, pero aqui hem treballat. Dissabte va arrivar l’Irene i en Rafa desde Ripollet i dilluns va arrivar l’Alfonsu desde Viladalt. La parelleta encara seran aqui fins diumenge, pero l’Alfonsu ja va marxar dijous cap a Einhoven.nl…ke kabron!! Aquests dies hem fet suparets d’aqui i d’alla sense parar i una mica de turisme pq no sigui dit. Naltros dimecres vam anar al port a tocar la darabuka una estona mentres ens refrescavem amb una birra freda i despres vam acabar molt malament al Shanon de pz. st. maria la nuova…la barreja, kes mala. Vam acabar la nit a casa de l’Ali tots junts rient i fent l’animal. El dia seguent vam decidir d’anar a veure el volca Vesuvio i el seu parc natural, pero quina va ser la nostra sorpresa quan no vam trovar el cotxe de l’Olga. Aqui tenen els index mes alts de robatori de cotxes, aixi que ja ho sabeu, qui vingui a fer una visitilla que no porti el cotxe per Napols que aqui volen. Aquesta nit no se que farem pero alguna mala pensada tindrem, segur.

Salud.

    Tags:

    Leave a Comment