>una vida entre güindous

24 November, 2004

>workstation el meu problema es la velocitat del processador pels programes de musica, aixi que vaig decidir instalar in güindous98se al meu pc. primer de tot vaig fer una particio primaria pel sistema operatiu i despres instalacio siguiente>siguiente amb destinacio dels fitxers a la particio creada. fins aqui cap problema, pero cuan va acabar la instalacio el que m’havia fet el molt cabron es instalarse on jo li havia dit i eliminar-me la particio extesa que tenia per la cara. a l’extesa hi tenia 2 de logiques amb TOTES les meves dades ja que l’usava com a backup de seguretat i per dades varies. aixi que vull felicitar an gates personalment amb una patada als ous pq aixo es el que ell m’ha fet sentir. quan em vaig donar compte ahir nit, vaig tenir de fotre un got de vodka per passar les penes. he perdut 500M de fotus personals (no al canon!), samples i cansons fetes entre d’altres coses.

com que el mal ja estava fet avui he decidit de refer tot el meu pc; un güindous98se, un güindousXPp i una linux Ubuntu (que es la primera vegada que provo i el que he vist fins ara m’agrada…la recomanu, vaya!). primer he comensat pel 98 que m’ha creat una primaria i sa instalat sense queixes. despres era el torn del xp pero aquest si que s’ha queixat. no em deixava instalar-lo en una particio primaria a continuacio del 98 i he agut d’eliminar la particio i deixar que fes l’xp, amb el que m’ha creat una logica per la cara i s’ha instalat alli. hi han coses que no entenc i una d’elles es el pq ha de ser tant dolent donar acces total a l’usuari del sistema per poder usar-lo com li dongui la gana, sense condicions del gates aquest.

parlant de temes relacionats amb l’informatica avui en Josele m’ha passat la historia de l’informatic o tot aquell que toca un ordinador mes d’una vegada al dia. la historia ha estat treta d’aqui.

salud.

    Tags:

    Leave a Comment