>la mini festeta de divendres

15 November, 2004

>Divendres passat vaig sortir amb els nois del CFM; Fabrizzio, Dario i amb l’Schiavoni Alessio en busca d’algun concertillu per la ciutat de Napols, pero entre l’ampolla de vi i la xerrera no vam veure cap concert i vam anar a parar a la Piazza St. Maria la Nuova, centre de festa particular de Napols. Alli ens hi vam quedar tota la nit i vam pillar tal tortaaa…buenu!! ens vam fer uns xupitos d’absenta i despres vam continuar amb birra freda. Vam acabar entran a les 4 del mati en una mini-disco techno al casc antic tambe. Per la resta el cap de setmana ha estat tranquil, pq l’Alessio treballava dissabte i diumenge, que sino…

Avui hem organitzat un soparet a casa amb els de la feina. Una mica de pasta i litros de vino corren por mis venas, mujer! jejeje…crec que encara em dura l’absenta a la sang.

Salud.

    Tags:

    Leave a Comment