>cap de setmana a Napols

2 November, 2004

>Aquest cap de setmana ha estat complet, comensant pel dijous on vaig anar a veure una obra teatral a la Galleria Toledo amb l’Antonio sobre la guerra, el petroli i el sexe. Monoleg realitzat per una actriu amb molt bon gust. Divendres vam anar al CFM a veure un concert de guitarra espanyola on el paiu es va lluir en 3 temas. Per l’altre canto jo era un xic cansat de la setmana i em vaig quedar dormit en un dels temas lents. Dissabte ja va ser un altre tema apart…vaig comensar amb vi a casa i vam acabar en un local techno-house del centre historic amb tot pagat. Era la festa d’un artista que ni conec, pero tota la beguda era gratuita, aixi que vaig acadar bastant malament dormin al wc de casa. Em van tenir de portar l’Alessio i l’Antonio fins a l’habitacio i deixer-me aprop d’una basineta per si tenia intensions de treure algo del begut ;;))PP. Diumenge vaig anar altre cop amb l’Antonio al local on treballa l’Alessio, l’Sly. Local de la zona alta de Napols ple de pijos. La gent que hi treballa amb ell son la monda, pero l’ambient no era ni per mi ni per l’Antonio. El dilluns aqui era festa, Tots Sants, i vam nar a veure l’exposicio de Damien Hirst al Museo Nacional d’Arqueologia. Una paranoia el que fa aquest home, es el que va tenir polemica amb les seves obres perque disecava animals sencers. La seva obre es basada sobretot en el mon animal i medicina, on hi vaig trovar una baca i un poooork disecats, murals de mosques, murals de pastilles, murals d’ales de papellona i altres relacionats amb la medicina. Personalment recomeno anar-hi a veure-ho si teniu la oprtunitat de que ve aprop de casa. L’antonio es va quedar pintan algunes escultures del museo mentres jo baixava cap a la platja per anar al Castello dell’Ovo a veure una exposicio de Gaudi gratuita. Pel cami em vaig trovar l’Ali que havia anat de compres i estava dinan, aixi que es va apuntar i vam anar cap a l’exposicio. El problema va ser cuan vam arrivar que l’exposicio era tancada ja que en festius sol obren fins les 1400. Vam fer una volta pels voltants del castell (que es com una Barceloneta), ens vam pillar una birra i ens vam seure a les roques a fer-la petar una estona. Mes tard vam tornar cap a casa i vam fer un Kiriki amb els nois (ja els tenim viciats). Avui m’ha costat molt llevar-me pero despres de barallar-me una boona estona amb els llensols, els hi he demanat una mica de respecte i s’han tranquilitzat, deixant-me sortir lliurement. Ara estic treballan a Pollena pero falta una horeta perque vingui l’Antonio a buscar-me i a fer-lo entrar a Ebay com a venedor.

Seguire informan.

Besitus.

    Tags:

    Leave a Comment