>el video de l’any

15 October, 2004

>Cercan per elrellano.com he descobert aquesta maravella de video que no te perdua:

chinas-locas

Val la pena veure’l per fer unes risatas, feu algun comment al respecte.

Salud.

  Tags:

  2 Comments

  1. Anonymous says:

   >Mussol que sóc l'Uri, encara no m'he pogut registrar com a usuari al teu recent estrent weblog!!! felicitats per la idea, m'ha molat molt que per fi et decidissis a escriure'n un. Sobre el video, he rigut una bona estona, però volia dir que jo diria que no són xines sinó coreanes, ja que l'escriptura té tota la pinta de ser coreana no xinesa. Però bé, em podria equivocar.

  2. SantO says:

   >Joer nanu!!! Quina professionalitat!! Diferencies entre xines, coreanes, japoneses,…?? Com es nota que has fet mon, eh puta!!Merci per la puntualitzacio, pero jo em baso amb els de elrellano.com. Queda remarcat l'origen. Ara miro de fer-te entrar en el blog, no et preocupis, l'unic que necessito es temps per anar fent canvis.

  Leave a Comment