>ja es noticia!!

11 mayo, 2005

>

dons avui mateix m’han confirmat que ja tinc feina dins del ram telematic. a partir de dilluns comenso a treballar a QiComm Ltd. com a project manager: de 9 a 1730 de dilluns a divendres i amb corbata!! aixo es el que mes em toca la pera. ara a les 1600 tinc una altre entrevista per una altre feina i demanare mes pasta a veure que passa, com que encara no he firmat res…qui sap si tinc sort. no crec pq aquestes coses s’allarguen molt i dubto tenir una resposta abans de divendres d’aquesta setmana. com a minim ja he entrat al mundillo dins del .uk. com soc tan treballador ja penso en les vacances, una altre cosa que no m’agrada de qicomm, i es que tinc 20 dies de vacances a l’any sol!!…pa flipar ho rancis que son!! be, ja esteu informats, divendres es el meu ultim dia a darwins deli pero qui no diu que hi torni algun altre dia ¿?¿?.
salut!!
musica: gorilla biscuits

  Etiquetas:

  11 comentarios

  1. musa dice:

   >Felicitats Mandril!! Ara ja podràs comprar-te la puta camara fashion de la muerte!!

  2. FrantIc dice:

   >m'acabu de gastar 80 eroes en rubeta incomode de nen bo…i kin mal que fa aixo!!salut!

  3. Anna dice:

   >ueii felicitats xatu!!! tornu a estar x qi despres duns dies desapareguda….. em de parlar!!! 1 petunas Sr.Corbata 😉

  4. FrantIc dice:

   >a prop de l'oficina tinc la mesquita de whitechapel i de tant en tant es sent el cura cantan per tot el barri…aixo no sembla londres…salut!!

  5. >penso che tutti ti fanno gli auguri per il nuovo lavoro..lo voglio fare anche io……AUGURI E TANTA TANTA FELICITA'..BRUTTA SCIMMIA PELOSA

  6. >Felicidades mozo!!!..impresionante con el traje! salut y suerte!!

  7. Anna dice:

   >nen q ja son dies sense postejar eHH, va cony ! 1petó

  8. Toni M. dice:

   >Igual pots nar també amb pajarita, que sembla ser que és igual d'elegant i pots aconseguir suscitar entre els companys l'efecte "sí, ÉS EL MEU PRIMER DIA A LA FEINA"

  9. FrantIc dice:

   >oleeeeeeeeeeeee!! ni corbata ni pollas!! no portu corbata! una cosa menus…buenu, no la portu regularment, pero si venen visites importants si…per aixo tink una corbata a casa i una al curru….por si acaso!!salut!!

  Dejar un comentario